"Tanie paliwo" w Tarnowie

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

baggiom
Obywatel

Re: "Tanie paliwo" w Tarnowie

Post autor: baggiom »

Ponowne otwarcie Mpetrol 14.08.2026 g.12

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Duży plus za cenę - dzisiaj z TKM 6,19 - ale mały minusik za sposób płatności. Ponieważ stacja jest samoobsługowa, to można płacić w automacie kartą lub gotówką - ale - trzeba zadeklarować kwotę. I o ile na innych tego typu stacjach, jeżeli nie zmieści się paliwo na zadaną kwotę, to karta jest obciążana do kwoty za którą zatankowałeś, to tutaj jest obciążana zadeklarowaną kwotą, a na różnicę wydawany jest kupon na kolejne tankowanie, ważny miesiąc. Może można by było pomyśleć o zmianie sposobu płacenia?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

6k6
Obywatel

Post autor: 6k6 »

Może coś tam nie działało akurat, a może to zależy od rodzaju karty? Tankowałem w czwartek, wpisałem ze sporą nadwyżką 300 zł., ale z konta pobrało dokładnie tyle, za ile zatankowałem. Żadnych bonów, wszystko się zgadza.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Hmmm... płaciłem gotówką, ale jak zapytałem pana ze stacji o płatności kartami, to mógłbym przysiąc, że powiedział to samo o kartach co o gotówce. Jeżeli tak jest jak mówisz, to doskonale.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

ODPOWIEDZ