"mn:
Nie dał rady Słomce, to czepia się ludzi:)
07:17, wtorek, 18 lut. 2014"
tarnow.net.pl

http://itarnow24.pl/tadeusz-mazur-walcz ... ernautami/Mazur Tadeusz 19 lutego 2014 at 12:38 pisze:
informuje że nie walczę z krytycznymi komentarzami bo decydując się na to aby być radnym miejskim mam obowiązek przyjmować każdą krytykę lecz nie pozwolę używać w stosunku do mnie słów obrażliwych a tak stało się w trzech przypadkach i moja skarga tylko tego dotyczy. Prokurator pomylił paragrafy i powinien wiedzieć że to dotyczy nie tego paragrafu na który się powołuje każąc występować na drogę cywilną na którą będzie wystąpienie gdy Pan Prokurator przekaże informacje [ma taki obowiązek] kto napisał te trzy komentarze. Moje wystąpienie ma na celu skłonienie niektórych internautów do używania słów ze słownika pisowni polskiej a ta osoba której akurat to się nie podoba całkiem możliwe że jest autorem jednego z tych trzech komentarzy. Gdyby ktoś miał odwagę nie ukrywając się pod nickiem powiedzieć mi to w twarz nie byłoby wystąpienia do Prokuratora i sądu. Chcę poznać autorów tych trzech komentarzy, całkiem możliwe że to jeden autor a jeśli internauci czują się tym dotknięci to sorry. Nie mam nic przeciw wolności krytyki konstruktywnej i mniej czy więcej uzasadnionej.
MST wónraT pisze:One thought on Tadeusz Mazur walczy z internautami!
Mazur Tadeusz 19 lutego 2014 at 12:38 pisze:
Prokurator pomylił paragrafy i powinien wiedzieć że to dotyczy nie tego paragrafu na który się powołuje każąc występować na drogę cywilną na którą będzie wystąpienie gdy Pan Prokurator przekaże informacje [ma taki obowiązek] kto napisał te trzy komentarze.
Mazur Tadeusz 19 lutego 2014 at 12:38 pisze:Moje wystąpienie ma na celu skłonienie niektórych internautów do używania słów ze słownika pisowni polskiej
W końcu co wolno wojewodzie, to nie tobie ... Ot, taka schizofrenia.Mazur Tadeusz 19 lutego 2014 at 12:38 pisze:jeśli internauci czują się tym dotknięci to sorry.