"Osoby te, wykorzystując pełnione przez siebie funkcje, zawyżały koszty inwestycji poprzez zmianę związanych z nimi projektów i specyfikacji istotnych warunków zamówienia.Dominik_PCH pisze:ciekawe, bardzo ciekawe
Ktoś tu już wspomniał, że specjaliści od betonu spoza magistratu również zmieniają miejsca zamieszkania. Więc za chwilę nie będzie w okolicy kompetentnych wykonawców.MTar pisze:Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta. Otóż budową parkingu park&ride i przebudową układu drogowego w okolicy dwrca zajmą się targowiska miejskie. Pierwsza moja myśl o co chodzi. Co targowiska miejskie mają wspólnego z parkingiem i szeroko rozumianą komunikacją. Później uświadomiłem sobie że "specjaliści" z centrum usług ogólnomiejskich powoli zmieniają miejsce zamieszkania. Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
Dodam tylko, że WB robiło parkingi przed bramami Azotów i przy pierwszym parkingu było widać napisy WB, a przy drugim pracowały kompletnie nieoznakowane ekipyBaxon pisze:Ktoś tu już wspomniał, że specjaliści od betonu spoza magistratu również zmieniają miejsca zamieszkania. Więc za chwilę nie będzie w okolicy kompetentnych wykonawców.MTar pisze:Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta. Otóż budową parkingu park&ride i przebudową układu drogowego w okolicy dwrca zajmą się targowiska miejskie. Pierwsza moja myśl o co chodzi. Co targowiska miejskie mają wspólnego z parkingiem i szeroko rozumianą komunikacją. Później uświadomiłem sobie że "specjaliści" z centrum usług ogólnomiejskich powoli zmieniają miejsce zamieszkania. Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
A nie Eltar?Mr Greenback pisze:a przy drugim pracowały kompletnie nieoznakowane ekipy
Żadnych złych wiadomości tam nie zobaczysz po prostu inna rzeczywistośćMTar pisze:Naszła mnie taka myśl gdy dziś przeglądałem stronę urzędu miasta.
Mam nadziejęże również za to zostanie należycie rozliczony.MTar pisze:Widać HSN zdaje sobie sprawę jaki burdel ma pod nosem
Pierwszy parking z całą pewnością robiła ekipa podjeżdżająca autem EltaruMr Greenback pisze: Dodam tylko, że WB robiło parkingi przed bramami Azotów i przy pierwszym parkingu było widać napisy WB
Do czasu zweryfikowania tej informacji proszę traktować mój wpis jako niebyły!Roberto pisze:Pierwszy parking z całą pewnością robiła ekipa podjeżdżająca autem EltaruMr Greenback pisze: Dodam tylko, że WB robiło parkingi przed bramami Azotów i przy pierwszym parkingu było widać napisy WB
Ale te parkingi leżą w granicach Azotów i to jest ich inwestycja, dopiero chodnik ze ścieżką rowerową jest miejski.