Internet Star.net opinie

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Internet Star.net opinie

Postprzez wojtek456 » 25-02-2011, 19:19

Czy korzystał ktoś z internetu z telewizji kablowej proszę o opinie.
Mam zamiar korzystać z ich usług.
wojtek456
Obywatel
 
Posty: 94
Dołączył(a): 05-06-2010, 13:26

Postprzez ClNEK » 27-02-2011, 17:26

Szykuje się przejecie kablówki przez MM ale nie wiem czy to coś pozmienia. W tej chwili transfery na pewno gorsze niż w IS/MM ale tragedii nie ma
ClNEK
Archont
 
Posty: 767
Dołączył(a): 07-11-2009, 12:36

Postprzez Goscinny » 27-02-2011, 19:33

ClNEK, MM w chwili obecnej nikogo nie kupuje. Jeśli już sa prowadzone rozmowy to z UPC/Aster (takie info mam od ludzi związanych z naszą kablówką)
Avatar użytkownika
Goscinny
Rhetor
 
Posty: 7282
Dołączył(a): 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Postprzez wojtek456 » 27-02-2011, 20:01

To warto przejść do nich czy nie?
Czy poczekać jeszcze?
Bo w marcu mają podłączać na naszej ulicy zależy ilu chętnych będzie.

Jaka jest jakość ich internetu np:skype,gadu-gadu?
wojtek456
Obywatel
 
Posty: 94
Dołączył(a): 05-06-2010, 13:26

Postprzez bastol23 » 27-02-2011, 21:12

Skype i GG to żadne porównanie bo te komunikatory działają nawet wtedy, kiedy nosisz internet w wiaderku.
Avatar użytkownika
bastol23
Archont
 
Posty: 619
Dołączył(a): 05-06-2010, 02:45
Lokalizacja: Tarnów - Mościce

Postprzez ClNEK » 27-02-2011, 21:14

Goscinny napisał(a):ClNEK, MM w chwili obecnej nikogo nie kupuje. Jeśli już sa prowadzone rozmowy to z UPC/Aster (takie info mam od ludzi związanych z naszą kablówką)


No to pewnie nie MM ale tak jak piszesz rozmowy są w toku
ClNEK
Archont
 
Posty: 767
Dołączył(a): 07-11-2009, 12:36

Postprzez ufo666 » 01-03-2011, 16:13

Korzystam ze Star.net już drugi rok i złego słowa nie mogę powiedzieć (os. Legionów).
ufo666
Obywatel
 
Posty: 13
Dołączył(a): 03-12-2010, 16:40

Postprzez TomekMKM » 01-03-2011, 21:37

Ja mam StarNet maxi i również nie narzekam!
Avatar użytkownika
TomekMKM
Rhetor
 
Posty: 1599
Dołączył(a): 18-11-2010, 00:24
Lokalizacja: Tarnów

przepustowość.

Postprzez wojtek456 » 02-03-2011, 14:07

TomekMKM napisał(a):Ja mam StarNet maxi i również nie narzekam!

A jaką masz przepustowość przy pakiecie starnet maxi?
Czy nie masz problemów ze skype,gadu-gadu przez wideorozmowy?
Czy telefon stacjonarny też opłaca się brać jaka jest jakosć?
wojtek456
Obywatel
 
Posty: 94
Dołączył(a): 05-06-2010, 13:26

Postprzez TomekMKM » 02-03-2011, 22:40

Przepustowość samej sieci na mojej ulicy wynosi 2,5Gbit, ale wiadomo że tak dobrze nie ma. W sumie to nigdy się nie zastanawiałem jaka jest rzeczywista (faktyczna).
Tutaj jest forum poświęcone internetowi StarMEDIA: http://forum.star.net.pl/index.php

Z Komunikatorami nie miałem raczej nigdy problemu.
Telefon jak telefon, dużo nie dzwonię, ale się przydaje.
Mam także TV analogową maxi+cyfrową+pakiet CANAL+ :) :-)

EDIT 21.50:
Przed momentem przeprowadzony test prędkości:
download: 41804
upload: 16576
Avatar użytkownika
TomekMKM
Rhetor
 
Posty: 1599
Dołączył(a): 18-11-2010, 00:24
Lokalizacja: Tarnów

Postprzez wojtek456 » 02-03-2011, 23:09

TomekMKM napisał(a):Przepustowość samej sieci na mojej ulicy wynosi 2,5Gbit, ale wiadomo że tak dobrze nie ma. W sumie to nigdy się nie zastanawiałem jaka jest rzeczywista (faktyczna).
Tutaj jest forum poświęcone internetowi StarMEDIA: http://forum.star.net.pl/index.php

Z Komunikatorami nie miałem raczej nigdy problemu.
Telefon jak telefon, dużo nie dzwonię, ale się przydaje.
Mam także TV analogową maxi+cyfrową+pakiet CANAL+ :) :-)

EDIT 21.50:
Przed momentem przeprowadzony test prędkości:
download: 41804
upload: 16576

Niestety mam zablokowane forum .
Obecnie korzystam z rwd prospect.
Być może operator blokuje to forum.
A moja jest taka przepustowść:
Obrazek
wojtek456
Obywatel
 
Posty: 94
Dołączył(a): 05-06-2010, 13:26

Postprzez huziu » 03-03-2011, 03:37

Od początku dziejów forum, dostępne jest tylko dla abonentów StarNet.
Avatar użytkownika
huziu
Archont
 
Posty: 638
Dołączył(a): 26-08-2009, 02:10
Lokalizacja: Berlin

Postprzez ClNEK » 03-03-2011, 12:27

Coś lipa bo nie mogę się przez kablówkę zalogować na monopoly choć to zapewne wina kompa a nie łącza


Obrazek
ClNEK
Archont
 
Posty: 767
Dołączył(a): 07-11-2009, 12:36

Postprzez piotrow » 03-03-2011, 19:47

Też nie mogę się zalogować na Monopoly a łącze mam z zupełnie innej strony Polski. Tak że to raczej coś im się na stronie zepsuło.
piotrow
Obywatel
 
Posty: 45
Dołączył(a): 10-09-2009, 17:17
Lokalizacja: Tarnów, Trójmiasto

Postprzez LordRuthwen » 03-03-2011, 21:59

Nie wiem co wy macie z tymi speedtestami, przecież to w najmniejszym stopniu miarodajne nie jest.
Zarzućcie ściąganie ze strony: http://noc.gts.pl i pomnóżcie transfer przez 8 o wyjdzie wam download w Mb/s.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)
Avatar użytkownika
LordRuthwen
Rhetor
 
Posty: 4431
Dołączył(a): 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: Tarnów

Następna strona

Powrót do Komputery, Internet

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości