Kolejny LIDL w mieście
Kilka miesięcy w tą, czy kilka miesięcy w tamtą... mało istotne, ważne, że powstanie. Dla mnie to super wiadomość, bo do tej pory jeździłem na Szujskiego, a to prawie drugi kraniec miasta. W Lidlu mają fajne produkty i te "tygodnie kuchni XXX" gdzie można spróbować potraw z innych państw! Lidl to nie biedronka, więc nie ma co się obawiać, że powstanie blaszak i będzie szpecił Lwowską. Jakby powstał podobny budynek jak na Szujskiego" to bym się nie obraził
Przecież ten budynek przy Szujskiego prawie się nie różni od biedronek.wadas pisze:Kilka miesięcy w tą, czy kilka miesięcy w tamtą... mało istotne, ważne, że powstanie. Dla mnie to super wiadomość, bo do tej pory jeździłem na Szujskiego, a to prawie drugi kraniec miasta. W Lidlu mają fajne produkty i te "tygodnie kuchni XXX" gdzie można spróbować potraw z innych państw! Lidl to nie biedronka, więc nie ma co się obawiać, że powstanie blaszak i będzie szpecił Lwowską. Jakby powstał podobny budynek jak na Szujskiego" to bym się nie obraził
-
- Rhetor
Ja tam się cieszę, pod nosem mam Biedronkę, Kaufland, a teraz jeszcze Lidl, do tego na Szujskiego nie jeździłem bo mi nie po drodze, pomimo, że czasem fajne rzeczy tam były taniej niż w okolicy, teraz będę miał 5 minut piechotą.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Z tymi zieleńcami na parkingach to jedna wielka porażka. Przy otwarciu sklepu i tak każdy na nich parkuje.Stradie pisze:Czy parking ma docelowo zająć załą wolną przestrzeń obok budowanego lidla? Średnio widzi mi się tutaj brukowy plac.
A w GEMINI masz zieleniec??? Kawałek pagórka bo już nic się nie dało zrobić.
Jak nie ma trawy to przynajmniej psy nie srają.
Weź jedź do nowego szpitala na parking. Tam to jest błoto a nie zieleniec bo każdy parkuje gdzie się tylko da z powodu braku miejsc. O kant dupy takie trawniki rozbić.
Lepiej cały bruk niż błoto na parkingu bo jest wysepka o 2 metrach kwadratowych gdzie samo błoto.
Za parkingiem na 100% będzie zielono i nasrane jak na pastwisku.
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
- Kontakt:
Póki co z tego co słyszałem (nie wiem czy to prawda) budowa jest wstrzymana, bo pozwolenie dotyczy innych działek, niż te na których faktycznie budowano...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
A dziś robili... masz chyba nieaktualne dane.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Nie wiem, ale chyba lepsze to niż syf i malaria, jakie były do tej pory. Skwerek byłby miły, a jakże.ozi26 pisze:Czy parking ma docelowo zająć załą wolną przestrzeń obok budowanego lidla? Średnio widzi mi się tutaj brukowy plac.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.