Jest inny bardzo szybki sposób i łatwy. Krótkie włosy Ja jak wychodzę z basenu i umyję włosy to wystarczy, że przetrę ręcznikiem i mogę iść Suszarki nie potrzebujęgushman pisze: ad2222 napisał/a:
gushman napisał/a:
suszarki w holu ledwo dmuchają.
bierz dwie
A grzebień w zęby?
Ponadregionalne Centrum Sportowo-Rekreacyjne
-
- Rhetor
Nie jestem takim radykałem i nadal bd korzystał z tego miejsca. Do minusów dodam, absurd sztucznej rzeki.LordRuthwen pisze:Dobra, byłem tam dzisiaj pierwszy raz od remontu, moje spostrzeżenia:
- za taką kasę to mogli się bardziej postarać
- ciężko to parkiem wodnym nazwać
- dlaczego czas liczy się od momentu wzięcia kluczyka do ręki? nie może być tak jak w normalnych krajach, że jak wychodzę z szatni na basen to zegar startuje?
- płacenie dodatkowo za saunę jest kpiną
- dobrym pomysłem jest ten basenik dla dzieci, ale ślizgawka wydaje mi się za stroma
- sztuczna fala? a widział kiedy falę?
- bicz szkocki tłucze zdecydowanie mocniej niż jak tam byłem ostatnim razem (zdecydowanie na plus bo ładnie mięśnie rozbija)
- 9,50 za godzinę to jak dla mnie za dużo
- coś tam pusto...
Podsumowując:
Jak będę chciał pojechać do parku wodnego z prawdziwego zdarzenia to pojadę na Słowację, a jak na basen to na działkę do rodziców i naleję wody do dmuchanego.
9,50 zl za h przy wyeliminowaniu tych minusów TAK.
LordRuthwen pisze:Podsumowując:
Jak będę chciał pojechać do parku wodnego z prawdziwego zdarzenia to pojadę na Słowację, a jak na basen to na działkę do rodziców i naleję wody do dmuchanego.
Etam. Jak mi przyjdzie ochota, by po południu pójść wymoczyć dupsko z opcją powrotu na kolejny odcinek Klanu , to chyba jednak pojadę na Piłsudskiego.
A może ta umiejętność związana z zawodem jest ;Pad2222 pisze:Ja trzymam dwie rury w jednej ręce, ale może mam jakiś przerost czy coś...gushman pisze:A grzebień w zęby?
P.S. Czy miasto dopłaca wszystkim niezależnie od miejsca zamieszkania? Bo skoro tak to ładna rozrzutność, szczególnie w stosunku do gmin ościennych, które nie widzą potrzeby przyłączenia do miasta w związku z nieatrakcyjną ofertą kulturalną/oświatową/ rozrywkową...
-
- Obywatel
A co powiecie na pływające włosy w dużym basenie
Płynę sobie kilometrówkę, uważam żeby w głowę nie dostać od płynącego kraulem sąsiada, a tu z zaskoczenia, między palcami mojej ręki owija się długi kłak, albo na dnie basenu - kłęby włosów...
Problem moim zdaniem jest, bo sprawia to wrażenie że w wodzie jest syf i woda nie jest filtrowana tak jak powinna. A jakbym siku zrobił do wody... to co, byśmy w tym pływali? albo kupę - to na dnie by dryfowała...
Moim zdaniem wizyty sanepidu by się tutaj przydały
Na marginesie - "rzeka" to faktycznie jakaś kpina o ile w ogóle jest włączona.
Płynę sobie kilometrówkę, uważam żeby w głowę nie dostać od płynącego kraulem sąsiada, a tu z zaskoczenia, między palcami mojej ręki owija się długi kłak, albo na dnie basenu - kłęby włosów...
Problem moim zdaniem jest, bo sprawia to wrażenie że w wodzie jest syf i woda nie jest filtrowana tak jak powinna. A jakbym siku zrobił do wody... to co, byśmy w tym pływali? albo kupę - to na dnie by dryfowała...
Moim zdaniem wizyty sanepidu by się tutaj przydały
Na marginesie - "rzeka" to faktycznie jakaś kpina o ile w ogóle jest włączona.
... ale to seksiasto wygląda, gdy niewiasta odziana w lśniące puklerze opuszcza pływalnię, zalotnie nimi przerzucając :>.gosis pisze:że rozpuszczone włosy przeszkadzają w pływaniu.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.