Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Dziś pozdrawiamy:
Debila, który usiłuje przechodzić przez ulicę chociaż 5 metrów (dosłownie) dalej ma przejście i odgraża mi ręką za to że się nie zatrzymałem.
Dwóch debili na rondzie tymczasowym, którzy jechali podobnie jak to punto na filmie Gushmana. Przy czym w mojej sytuacji jechali dwoma pasami i ani jeden nie myślał ustępować pierwszeństwa. Jeden z nich dodatkowo gadał przez telefon.
Debila, który usiłuje przechodzić przez ulicę chociaż 5 metrów (dosłownie) dalej ma przejście i odgraża mi ręką za to że się nie zatrzymałem.
Dwóch debili na rondzie tymczasowym, którzy jechali podobnie jak to punto na filmie Gushmana. Przy czym w mojej sytuacji jechali dwoma pasami i ani jeden nie myślał ustępować pierwszeństwa. Jeden z nich dodatkowo gadał przez telefon.
Pozdrawiam buraków:
Toyota yaris srebrna, KTA5711A
Renault megane popiel, KT70738
znak P koniec znaczy nie stawaj, bo może komuś wyjaz utrudnisz.
Do debila KT dodatkowa informacja: lusterko nie jest miarą odległości, na którą należy parkować obok innego samochodu. Gdyby z prawej strony ktoś mi tak stanął to musiał bym wsiadać przez bagażnik jełopie.
Dziś, plac Kazimierza ok.15.30
Toyota yaris srebrna, KTA5711A
Renault megane popiel, KT70738
znak P koniec znaczy nie stawaj, bo może komuś wyjaz utrudnisz.
Do debila KT dodatkowa informacja: lusterko nie jest miarą odległości, na którą należy parkować obok innego samochodu. Gdyby z prawej strony ktoś mi tak stanął to musiał bym wsiadać przez bagażnik jełopie.
Dziś, plac Kazimierza ok.15.30
Wiecie może co się stało na wysokości stacji paliw Bliska w Łopaniu?
Dziś, około 17 korek w obie strony, policja, karetka, straż pożarna... i z tego co widziałem jak mijałem to wyglądało to tak jakby ratownik w dalszym ciągu przeprowadzał reanimacje...
Dziś, około 17 korek w obie strony, policja, karetka, straż pożarna... i z tego co widziałem jak mijałem to wyglądało to tak jakby ratownik w dalszym ciągu przeprowadzał reanimacje...
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
W któryś mediach podawali informacje, że ktoś zginą w wypadkuEredhel pisze:Wiecie może co się stało na wysokości stacji paliw Bliska w Łopaniu?
W RMFie mówili, że dwie ofiary śmiertelne. Stanąłem w korku od strony Krakowa około 19 a wypadek minąłem po 20. Rozbite samochody i policja ze strażą jeszcze stały. Od strony Tarnowa policja kierowała w Wojniczu na objazd, ale korek i tak się robił konkretny.Eredhel pisze:Wiecie może co się stało na wysokości stacji paliw Bliska w Łopaniu?
Eredhel pisze:Wiecie może co się stało na wysokości stacji paliw Bliska w Łopaniu?
W niedzielę o godzinie 16.50 kierująca pojazdem Peugeot, 64-letnia mieszkanka Tarnowa jadąc w Łoponiu w kierunku Tarnowa, z nieustalonych przyczyn zjechała na przeciwny pas ruchu, doprowadzając do czołowego zderzenia z jadącym z przeciwnego kierunku pojazdem marki Hyundai. W wyniku zderzenia kierujący pojazdem Hyundai 54-letni mieszkaniec Piotrkowic Małych i pasażerka pojazdu – 52-letnia kobieta, mimo podjętej próby reanimacji ponieśli śmierć na miejscu. Kierująca pojazdem Peugeot, z ciężkimi obrażeniami ciała została przetransportowana śmigłowcem sanitarnym do szpitala w Tarnowie.
Po wypadku ruch na drodze nr 4 do godziny 20.50 odbywał się wahadłowo przez przyległy teren stacji paliw.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
-
- Rhetor
karamba, zawsze tak jest... no... prawie zawsze...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Może pije do tego, że u nas nie ma praktycznie żadnych badań potwierdzających możliwość prowadzenia samochodu w starszym wieku. A takie coś powinno być.dafi33 pisze:Mogła zasłabnąć nie wiem do czego pijesz .... mogła też opona wystrzelić różne rzeczy się dzieją ... przecież specjalnie dla zabawy nie chciała spowodować wypadku .Lechu pisze:Najważniejsze słowa tej relacjiBIGer pisze:64-letnia
Ps. Nie twierdzę, że ta kobieta nie mogła prowadzić, a przyczyną wypadku był jej wiek.