Tarnowianin w Tańcu z Gwiazdami
Hehe Założę się, że tak będzie, ale na poważnie, to chyba każdy z nas by coś takiego wykorzystał. Ma okazję, więc czemu nie. Ja mu tam źle nie życzę. Jedni płacą za reklamy, a inni nie muszą. Choć nie ma nic za darmo i w ich przypadku też wiele kosztowało skorzystanie z takich rozwiązań.
Ale jakby Marcin powiedział jeszcze, że "Pozdrawiam kibiców Unii Tarnów" to byłbym wniebowzięty
Ale jakby Marcin powiedział jeszcze, że "Pozdrawiam kibiców Unii Tarnów" to byłbym wniebowzięty
-
- Archont
-
- Archont
Dziś w autobusie słyszałem złe komentarze na temat Marcina.Były to młode dziewczyny i mówiły ze po co wysyłać smsa skoro on nawet osobiście nie podziękuje bo tu nawet nie przyjedzie bo teraz jego wielki świat to Warszawa i że o jego autografie może tylko pomarzyć .wspomniały także ze fajnie by było jak by ktoś zorganizował z nim spotkanie .A potem zeszły na inne tematy.Mi tam Marcin nie przeszkadza .Dobrze ze się wybił .A TzG jest jego deską ratunku bo już go trochę widzowie zapomnieli .
-
- Rhetor
- Kontakt:
Przyjedzie do Tarnowa i będzie z nim spotkanie! I nie tylko spotkanie będzie także spektakl. W Tarnowie bywa dosyć często - ale ciężko, żeby się z każdym spotkał ;-) np. dzisiaj był w Tarnowie krótko bo krótko ale był!kari pisze:Dziś w autobusie słyszałem złe komentarze na temat Marcina.Były to młode dziewczyny i mówiły ze po co wysyłać smsa skoro on nawet osobiście nie podziękuje bo tu nawet nie przyjedzie bo teraz jego wielki świat to Warszawa i że o jego autografie może tylko pomarzyć .wspomniały także ze fajnie by było jak by ktoś zorganizował z nim spotkanie .A potem zeszły na inne tematy.Mi tam Marcin nie przeszkadza .Dobrze ze się wybił .A TzG jest jego deską ratunku bo już go trochę widzowie zapomnieli .
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Archont
>>> A TzG jest jego deską ratunku bo już go trochę widzowie zapomnieli >>>
Nie sadze. Ze go zapomnieli
Po prostu - dzieki TzG zobaczyli go ludzie, ktorzy w innych warunkach nie mieliby szans go zobaczyc - glownie dlatego, ze teatr jest im obcy kulturowo
Nie oszukujmy sie - widownia TzG i widzowie teatralni to jednak dwie rozne grupy odbiorcow
Nie sadze. Ze go zapomnieli
Po prostu - dzieki TzG zobaczyli go ludzie, ktorzy w innych warunkach nie mieliby szans go zobaczyc - glownie dlatego, ze teatr jest im obcy kulturowo
Nie oszukujmy sie - widownia TzG i widzowie teatralni to jednak dwie rozne grupy odbiorcow
-
- Rhetor
- Kontakt:
Grał dosyć charakterystyczną rolę w serialu "Na wspólnej" a obecnie gra w w serialu "Szpilki na Giewoncie".kari pisze:Troszkę go już zapomnieli.Bo Marcin to gra tak gościnnie w filmach.Ostatnio tak poważnie grał Na kocią łapę.
Ale fakt, teatr jest jego życiem i pasją ... ;-)
A tak komentując ostatnie wydarzenia, to muszę sprzedać trochę prywatności - cieszę się, że mam takiego brata, który jest jednocześnie moim najlepszym przyjacielem. Gdziekolwiek się z nim nie pokaże, czy pójdę na "warszawską" imprezę, czy to premierę w teatrze czy jakiś pokaz mody - mój brat chwali się mną, zawsze dodając to co powiedział w ostatnim odcinku. Ja chwalę się nim. Wspieramy się gdzie możemy i takich relacji rodzionnych/braterskich życzyłbym każdemu.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
prawie jak Lech i JarosławJakub Kwaśny pisze:A tak komentując ostatnie wydarzenia, to muszę sprzedać trochę prywatności - cieszę się, że mam takiego brata, który jest jednocześnie moim najlepszym przyjacielem. Gdziekolwiek się z nim nie pokaże, czy pójdę na "warszawską" imprezę, czy to premierę w teatrze czy jakiś pokaz mody - mój brat chwali się mną, zawsze dodając to co powiedział w ostatnim odcinku. Ja chwalę się nim. Wspieramy się gdzie możemy i takich relacji rodzionnych/braterskich życzyłbym każdemu.