Osobiście zgłaszałem problem ze Siecią do MM może z 3 razy. Za każdym razem przyjmowali zgłoszenie i na drugi dzień byli technicy.
Raz wymienili mi modem, drugi raz coś porobili w skrzynce nawet nie wchodząc do mieszkania tylko pytając czy jest Internet a trzeci raz przez infolinie problem został rozwiązany.
ZETO - wolny internet wieczorami
ja mam w ZETO u siebie i jak dla mnie mimo że ostatnio były spore problemy z internetem wieczorami a akurat w tym czasie on był mi najbardziej potrzebny to jednak i tak nie zamieniłbym go na żaden inny bo jest różnica widoczna co do MM moja siostra ma na XXV lecia internet multimedi i najgorszy nie jest co do kolonowania maca jak zakładałem siostrze router i do nich zadzwoniłem to rozmowa trwała 3 min mac sklonowany i wszystko zaczęło działać więc nie mam do niech też zastrzeżeń jedynie co to internet jest wolniejszy
Re: ZETO - wolny internet wieczorami
Dzis znow jakas awaria ? Bo internet sto. Oczywiście dodzwonić się nie sposób.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Witam specjalnie zarejestrowałem się tu na forum, ponieważ cały czas mam lagi w grach, głównie chodzi o granie na playstation 4, zmienilem specjalnie router bo myślałem że to jego wina ale niestety nie, głównie chodzi o wieczory w piątki, soboty, niedziele, porty na których działa konsola to:
TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479
blokujecie je może jakoś, albo nie wiem jak już to opanować.
TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479
blokujecie je może jakoś, albo nie wiem jak już to opanować.
-
- Obywatel
- Kontakt:
To raczej wina operatora sieci i wiele z tym nie zrobisz. Na weekendach i wieczorami duzo ludzi siada do internetu i skutki są jakie są. Dostawca usługi powinien zadbac o lepszą infrastrukturę.
Czymś naprawdę godnym uwagi - szczególnie jeżeli zależy nam na szybkich pieniądzach, bez zaświadczeń, są pożyczki bez BIK http://www.doradztwo-kredytowe.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;.