Rondo Lwowska-Garbarska.
Przykład z UK pieszy ma czerwone ale pomimo tego wchodzi sobie na przejście i spokojnie sobie idzie .... kilkadziesiąt samochodów (3pasy ruchu) grzecznie staje i go przepuszcza w tym....Policja ani jednego klaksonu,przekleństwa) u nas byście go żywcem pseudo-kierowcy zjedli .
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
Nie wiem i nie wnikam czym jeździsz ale Ja bez problemowo sobie radzę na nim Mondeo MK3 w kombi o ile autobusy mogą narzekać to osobówką nie ma tam problemu . Jak będziemy narzekać na każdą inwestycję to w naszym mieście juz nic się nie będzie budowałoKulfon pisze:Osobówka tam z trudem przejedzie ale autobusom współczuję -PARANOJA
dzisiaj Lwowską jechał przede mną duży TIR z naczepą na koparkę i również zmieścił się bez problemu na rondzie , owszem po kostce na środku ronda przejechał ale nie zahaczył o żadne krawężniki ani nic innego , ja omegą również nie mam najmniejszego problemu z poradzeniem sobie na tym rondzie tak jak Pajko
dzisiaj jak już asfalt jest praktycznie na wysokości kostki na środku ronda to już wcale nie trzeba jechać 10 km/h tylko więcej ale nie będę mówił ile żeby nie było że zachęcam do wjazdu na rondo z zbyt dużą prędkością bez rozglądnięcia się czy jakiego kol wiek innego złamania przepisu dla nie których na tym forum.