Wolne działanie Youtube
Może nie tyle YT, co wszystko... Zielone. Między routerem a serwerem DNS gubi się jakieś 60% paczek. Dalej też koszmar... Właśnie śledzę namiętnie WinMTRa. No i transfer spał do jakichś 15% tego, co zwykle... Tylko u mnie czy więcej Zielonych tak dziś ma?
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
I git. Trzeba pomyśleć o kontrybucjach teraz
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Re: Wolne działanie Youtube
witam
odkopuję
mam problem z youtubem;
Google;)
400. That’s an error.
Nie można znaleźć żądanego adresu URL na tym serwerze. That’s all we know
w firefoxie i innych przeglądarkach też...
odkopuję
mam problem z youtubem;
Google;)
400. That’s an error.
Nie można znaleźć żądanego adresu URL na tym serwerze. That’s all we know
w firefoxie i innych przeglądarkach też...
...
Jeśli to jest błąd 400 Bad Request, to może być związane z ciasteczkami, spróbuj na początek tego https://www.youtube.com/watch?v=PmUb7_9GX94" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciasteczka od razu wyczyszczone i cała zawartość pozostałych danych użytkowników...ale dziwne bo Twój link wszedł mi bez błędu a inne filmy na yt też chodzą ale po wpisaniu adresu za drugim/trzecim razem...dziwne
wirusów i robaków nie ma cały czas avg chodzi i jest aktualizowany...
wirusów i robaków nie ma cały czas avg chodzi i jest aktualizowany...
...
-
- Rhetor
To akurat nie jest wyznacznikiem.sajdak pisze:wirusów i robaków nie ma cały czas avg chodzi i jest aktualizowany...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
http://agora.tarnow.pl/viewtopic.php?p=144636#p144636" onclick="window.open(this.href);return false;
napisałem:
Przez parę dni po aktualizacji nie oglądałem nic na Y-T i dopiero prawie synchronicznie z wpisem @sajdak problem u mnie wystąpił.
Dlatego tak właśnie skojarzyłem.
Dałeś pewien trop i jak znajdę chwilę czasu, to spróbuję całkiem odinstalować Flash-a, poczyścić rejestry i biblioteki.
Jak nie potrzebny, to nic nie zaszkodzi, by winda była trochę lżejsza
Jeśli wtyczka będzie jednak do czegoś potrzebna, to może powtórna instalacja coś naprawi, bo jak wspomniałem, to z odtwarzaniem dźwięku też mam problemy.
Obecnie na grzebanie w systemie nie mogę sobie pozwolić, bo mam dość napięte plany a w takich sytuacjach do głosu lubi dochodzić Murphy.
Bez Y-T i innych czasopożeraczy pewien czas przeżyję.
Wolę jechać na tym co działa.
Dzięki za odzew.
napisałem:
R p T pisze: [...]
Na Y-T nie oglądnąłem, ponieważ od jakiegoś czasu ładuje się mi pierwsze 10 - 15 sekund filmu i po 1 - 2 sekundach odtwarzania wyskakuje zaśnieżony ekran z napisem >>Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później.<<
Może coś związane z problemem opisanym http://agora.tarnow.pl/viewtopic.php?p=144150#p144150" onclick="window.open(this.href);return false;
U siebie podejrzewam wtyczkę Adobe Flash Player-a, bo np. na Radiu Kraków również mam problemy z klipami dźwiękowymi.
[...]
Tak mocno nie siedzę w temacie, ale Mozilla co pewien czas drze się o aktualizację tej wtyczki i taką niedawno zrobiłem.Cubaza pisze: Wiem, że to offtop, ale jak już ktoś tutaj o tym napisał to nie jest to związane z Flash Playerem. YouTube już dość dawno porzucił player flash na rzecz playera HTML5.
Przez parę dni po aktualizacji nie oglądałem nic na Y-T i dopiero prawie synchronicznie z wpisem @sajdak problem u mnie wystąpił.
Dlatego tak właśnie skojarzyłem.
Dałeś pewien trop i jak znajdę chwilę czasu, to spróbuję całkiem odinstalować Flash-a, poczyścić rejestry i biblioteki.
Jak nie potrzebny, to nic nie zaszkodzi, by winda była trochę lżejsza
Jeśli wtyczka będzie jednak do czegoś potrzebna, to może powtórna instalacja coś naprawi, bo jak wspomniałem, to z odtwarzaniem dźwięku też mam problemy.
Obecnie na grzebanie w systemie nie mogę sobie pozwolić, bo mam dość napięte plany a w takich sytuacjach do głosu lubi dochodzić Murphy.
Bez Y-T i innych czasopożeraczy pewien czas przeżyję.
Wolę jechać na tym co działa.
Dzięki za odzew.
Rowerkiem po Tarnowie
Władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie. /George R.R. Martin
Władza deprawuje, a władza absolutna deprawuje absolutnie. /George R.R. Martin