Parkowanie w Tarnowie
Re: Parkowanie w Tarnowie
I jeszcze materiał do dyskusji
http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/577818
http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/577818
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Ponoć w wykładni prawnej "powinno" oznacza "musi".Jan Kowalski pisze:Nie ma tu kruczka prawnego z tym "powinno"? Nie będą interpretować, że powinno, ale nie musi?
-
- Rhetor
Zaciekawił mnie dzisiaj szereg słupków/pachołków blokujących miejsca parkingowe na parkingu przed dworcem (po wschodniej stronie). Ktoś wie coś na ten temat?
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Korzysta ktoś z aplikacji do opłacania parkingów w Tarnowie? Wydaje się to wygodna opcja, z tego co widzę w grę wchodzą chyba 2 aplikacje: Sky Casch i Pango. Pytanie ile osób zna obydwie, może podać wady/zalety. Nie zależy mi na dodatkach typu bilety na MPK czy na cokolwiek innego. Tylko parkowanie.
Korzystam z Pango - jak dla mnie nie ma wad. Nawet jak zapomnę wyłączyć, to po 3h przychodzi SMS z powiadomieniem.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Używałem i polecam, natomiast Sky cash ma lekką przewagę nad Pango. Istnieje w większej ilości miast.
Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie Pango. Ta aplikacja nie jest w języku polskim? Domyślnie jakieś chińskie krzaki mi się pokazały. Opcja English jest i mi to wystarczy. Natomiast nie wszyscy potrafią po angielsku dlatego pytam czy to jakiś błąd czy nie ma języka polskiego faktycznie do wyboru?
Pango jest w j. polskim. Być może pobrałeś złą wersję - ta właściwa nazywa się "Pango Polska" i wydawcą jest Pango polska sp. z o.o.
-
- Prytan
Ja korzystam ze Sky Cash i nie narzekam. Mam dwa konta, firmowe i prywatne, dwa pojazdy podpięte. Wszystko czytelne i działa w wielu miastach w Polsce. Polecam
A jak mam auto prywatne ja jednym koncie i auto firmowe na innym to aplikacja to ogarnia? Można tam mieć w jednej aplikacji dwa profile?pilips1982 pisze:Ja korzystam ze Sky Cash i nie narzekam. Mam dwa konta, firmowe i prywatne, dwa pojazdy podpięte. Wszystko czytelne i działa w wielu miastach w Polsce. Polecam
Wyskakują mi takie dwie aplikacje. Zainstalowałem tą poniżej ponieważ ma ponad milion pobrań i dobrą ocenę ogólną, ale widać już po nazwie jakie krzaki wystąpią po wejściu. Ta niebieska Pango Polska ma tylko 5 tysięcy pobrań, informscję że jest dla firm, bardzo niską ocenę i fatalne opinie i coś mi tu nie gra...
Bierz tą pierwszą, tym że pisze dla firm się nie przejmuj.
-
- Prytan
Jeszcze lepiej. Ogarnia dwa konta i na przykład służbowy możesz rozliczyć z prywatnego albo firmowego.toomas pisze:A jak mam auto prywatne ja jednym koncie i auto firmowe na innym to aplikacja to ogarnia? Można tam mieć w jednej aplikacji dwa profile?pilips1982 pisze:Ja korzystam ze Sky Cash i nie narzekam. Mam dwa konta, firmowe i prywatne, dwa pojazdy podpięte. Wszystko czytelne i działa w wielu miastach w Polsce. Polecam
No to potestuje..Jeden minus w SkyCash, że konto firmowe dodatkowo płatne...Opłata co prawda niewielka więc może warto..pilips1982 pisze:Jeszcze lepiej. Ogarnia dwa konta i na przykład służbowy możesz rozliczyć z prywatnego albo firmowego.toomas pisze:A jak mam auto prywatne ja jednym koncie i auto firmowe na innym to aplikacja to ogarnia? Można tam mieć w jednej aplikacji dwa profile?pilips1982 pisze:Ja korzystam ze Sky Cash i nie narzekam. Mam dwa konta, firmowe i prywatne, dwa pojazdy podpięte. Wszystko czytelne i działa w wielu miastach w Polsce. Polecam