I można im skoczyć z rozbiegu. Ostatecznie wpłacą na WOŚP tyle ile sami uznają za stosowne. Są świadomi, że Orkiestra nie dochodzi w takich sytuacjach swojej racji w sądach.Cubaza pisze:w szczegółach akcji pojawiła się informacja, że mają to być osoby z Tarnowa i z okolic Tarnowa ;p
Galeria Tarnovia
To wiadomo, że nikt nie pójdzie do sądu, aby się o to sądzić, ale nie zmienia się zasad gry w momencie kiedy ona już trwa. Okazało się, że internauci byli sprytniejsi niż oni i teraz się od tego odwołują.I można im skoczyć z rozbiegu. Ostatecznie wpłacą na WOŚP tyle ile sami uznają za stosowne. Są świadomi, że Orkiestra nie dochodzi w takich sytuacjach swojej racji w sądach.
Za 30 tys. (netto) można postawić ok. 15-20 blb (jakiś standardowy wymiar i konstrukcja), wynająć 60 tablic na miesięczną kampanię... Co masz na myśli pisząc o 2 billboardach?
Ostatnio zmieniony 06-01-2011, 20:26 przez gushman, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślałem, że koszt wynajęcia powierzchni na duży billboard na miesiąc to około 15 tys. Nie sprawdziłem tego, dlatego zadałem jedynie pytanie jak to się przelicza...
Nie wiedziałem, że miesięczne utrzymanie billboardu dużego formatu to raptem 1500zł... może sam sobie zatem jakiś walnę ; )
edit co by postów nie nabijać: eee, to to tanizna się zrobiła. nie dziw, że cała Polska zaśmiecona billboardami i reklamami ; /
Nie wiedziałem, że miesięczne utrzymanie billboardu dużego formatu to raptem 1500zł... może sam sobie zatem jakiś walnę ; )
edit co by postów nie nabijać: eee, to to tanizna się zrobiła. nie dziw, że cała Polska zaśmiecona billboardami i reklamami ; /
Ostatnio zmieniony 06-01-2011, 20:30 przez Keleos, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie, to nie tak. Standardowy blb (konstrukcja) kosztuje ok. 1 500 - 2 000 zł.
Natomiast wynajęcie już gotowego ok. 450 zł miesięcznie. Wydrukowanie grafiki ok. 100 - 150 zł, wyklejenie 60-100 zł. Czyli wynajmując tablicę miesięcznie najemca płaci ok. 650 - 750 zł. Ceny wahają się też w zależności od ilości tablic w kampanii, długości okresu umowy itp.
Natomiast wynajęcie już gotowego ok. 450 zł miesięcznie. Wydrukowanie grafiki ok. 100 - 150 zł, wyklejenie 60-100 zł. Czyli wynajmując tablicę miesięcznie najemca płaci ok. 650 - 750 zł. Ceny wahają się też w zależności od ilości tablic w kampanii, długości okresu umowy itp.
Ja też nie dodam ich do swoich ulubionych nie dlatego że to Tarnovia bo akurat mi to wisi ale dla tego że nie jestem przekonany czy na pewno wpłacą te 5 zł z moją głowę i czy nie będą wykorzystywać "znajomości" ze mną np. w celach marketingowych czytaj spam.Keleos pisze:"Nie pozwolę dać 5zł na cele charytatywne, bo w nazwie mają Tarnovia" ?
P.S. Osobiście WOŚP popieram i wspieram i to znacznie większym wkładem niż owe 5 zł.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Myslałem, że już sporo zdąrzyłes sie o mnie dopwiedzieć za pośrednictwem tego forum. Dlatego tez nie rozumiem o co Ci chodzi z tym murzynem ?Keleos pisze:Deto - i Ty z takim podejściem do rządzenia się zabierać chciałeś? "Nie pozwolę dać 5zł na cele charytatywne, bo w nazwie mają Tarnovia" ?Do ulubionych też tej parszywej galerii nie dodam
Strach pomyśleć co by było, jakby WOŚP przewodniczył czarnoskóry. Pewnie byś zabronił WOŚP w mieście?
Wiele razy podkreślałem, że nie mam i nie przeszkadzaja mi ludzie o innym kolorze skóry ! Podobnie jak nie przeszkadzają mi geje i cała masa innych ludzi, którzy wyglądają czy kochają inaczej. O ile oczywiście trzymają sie prawa.
Co do galerii, to tak jak post wyżej kolega napisał, i o czym ja wcześniej wpominałem, że jeżeli chcieli pomóc, to mogli poprostu wpłacić jakąś kwote i tyle. A teraz takie jeszcze do tego chore akcje z wycofywaniem się z tego czy ograniczaniem ilości osób za które zapłacą.
Co do polityki i rady. Nie bądź smieszny ! Czy Ci, którzy rządzą zawsze "kochają" wszystkich jednakowo i rzeczywiście kochają wszystkich ? Stając się osoba publiczna masz nagle zacząć kochać wszystkich jednakowo ?