Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
No to to jest przecież pierwsza hala Can Packu, a nie druga.
Wczoraj wypatrzyłem na al.Tarnowskich zaraz obok kręgielni coś takiego - http://www.em-budownictwo.pl/aktualne_oferty.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Fundamenty i ściany już stoją.
Fundamenty i ściany już stoją.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Czyżby ruszali w tym roku z budową?
Duża budowa również w Zgłobicach na wysokości Gładysza tylko po drugiej stronie ulicy , ktoś coś wie na ten temat ?
Czyżby ruszali w tym roku z budową?
Duża budowa również w Zgłobicach na wysokości Gładysza tylko po drugiej stronie ulicy , ktoś coś wie na ten temat ?
Podobno ruszają w wakacje z tymi blokami. Wie ktoś co się buduje koło boiska Metalu? Wiadomo coś o więcej o budowie lidla na Mościcach?
Gdzieś mi się obiło o uszy, że TBS planuje nowe budynki na Kwiatkowskiego. Jak byk narzuca się lokalizacja w miejscu niedoszłego (jeszcze) Lidla.
Rzecz jasna, najpierw pewnie skończą kompleks na Sportowej, więc to temat na kilka lat...
Rzecz jasna, najpierw pewnie skończą kompleks na Sportowej, więc to temat na kilka lat...
Słyszałem od znajomego, że tema Lidla umarł. Mieszkańcy zablokowali budowę.
Sklep by im przeszkadzał ? co ci ludzie mają w głowach
Sklep by nie przeszkadzał. Protest był dla zasadyExyou pisze:Sklep by im przeszkadzał ? co ci ludzie mają w głowach
No czyli jak zwykle ludzie sami sobie krzywde robią przez swoje myślenie, najpierw galeria, teraz lidl, trzymać tak dalej
Budynek Handlowo usługowy ul . Błonie i budowa nowych bloków ul.Boryczki
- Załączniki
-
- 20170521_161233.jpg (1.21 MiB) Przejrzano 6758 razy
-
- 20170521_161238.jpg (1.38 MiB) Przejrzano 6758 razy
-
- 20170521_161009.jpg (1.14 MiB) Przejrzano 6758 razy
Znowu budują jakieś bloki w tamtym rejonie? Ło Jezu, z jednej strony spoko, z drugiej strony to na tamtym osiedlu zaniedługo będzie tak upchane że im miejsca zabraknie. Wiadomo kto buduje? Są jakieś projekty?
Chodziło o dojazd dla tirów, który miał być zlokalizowany od strony bloków.Exyou pisze:No czyli jak zwykle ludzie sami sobie krzywde robią przez swoje myślenie, najpierw galeria, teraz lidl, trzymać tak dalej
Z tego co wiem od znajomych co tam mieszkają to te bloki na Rydze i Bora Komorowskiego to był 1 etap teraz budują 2 etap a jest w planach 3 etap.Raczej na pewno te łąki zostaną zabudowane.Exyou pisze:Znowu budują jakieś bloki w tamtym rejonie? Ło Jezu, z jednej strony spoko, z drugiej strony to na tamtym osiedlu zaniedługo będzie tak upchane że im miejsca zabraknie. Wiadomo kto buduje? Są jakieś projekty?
Ja rozumiem że powodem budowania w tym miejscu jest bliska odległość do węzła autostradowego, ale bez jaj. W tych nowych blokach większość osób które tam kupuja mieszkania to krakusy pracujące w Krakowie a mieszkające tutaj bo po prostu im to taniej wychodzi. Sypialnia pełną gębą
Ten budynek usługowy obok Roczniaka to salon mebli Bodzio.