Centrum Handlowe Gemini Park
-
- Rhetor
Nie testowałam żadnych nowych potraw, nie wyglądało też, że oni testują na mnie jakieś składniki
Oki, ale to może po jedzeniu, przy płaceniu rachunku zapytać... Bo jak ktoś mi tak przeszkadza w konsumpcji, to w końcu jedzenie przestanie mi smakować.karamba pisze:
W Gemini też się dopytują czy smakowało. Po prostu tak mieli na szkoleniu że muszą się z dwa razy zapytać klienta czy smakowało.
-
- Obywatel
Pytanie "czy smakowało" wpisane jest pewnie w ich standard obsługi klienta i usłyszycie je w każdej restauracji tej sieci. Zresztą standardów jest zdecydowanie więcej, tylko nie wszystkie są zauważone przez klientów. Nie wiem jak jest obecnie, bo dawno tam nie byłem, ale kiedyś kelnerzy obowiązkowo mieli zaproponować deser czy też zapamiętać zamówienie dla 2 osób bez zapisywania na kartce.
Dla mnie pytanie "czy smakowało" jest ok, przypomina mi się klimat domu babci, gdzie zawsze po posiłku, zadawała właśnie to pytanie.
Dla mnie pytanie "czy smakowało" jest ok, przypomina mi się klimat domu babci, gdzie zawsze po posiłku, zadawała właśnie to pytanie.
po otwarciu http://tarnow.geminipark.pl/informacje/ ... ,-10m,1,82
i kliknięciu na google maps mi wyświetla się to co wcześniej mówiłem
i kliknięciu na google maps mi wyświetla się to co wcześniej mówiłem
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor