Rondo na Jana Pawła II/ul. Błonie
-
- Prytan
-
- Rhetor
marecki 0701, proszę bardzo: lecisz na Wolę Rzędzińską, w Wałkach w prawo na Pogórską Wolę i wypadasz w PW koło szkoły na DK4. Z tym, że z lewej strony, więc musisz wyjechać.
Ewentualnie: kierunek Wola Rzędzińska, skręt w ul. Środkową i wyjeżdżasz na rondzie od strony Marusarz.
Ewentualnie: kierunek Wola Rzędzińska, skręt w ul. Środkową i wyjeżdżasz na rondzie od strony Marusarz.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
LordRuthwen wczoraj jechałem na Wolę Rzędzińską tradycyjną drogą - Gumniska - Okrężna - Marusarz i... pierwszy raz spotkałem się z czymś takim: korek od ronda Lwowska - Okrężna - Marusarz aż do Okrężnej, jakieś 100 metrów za Delikatesami Na samej Okrężnej, by dojechać do ronda, trzeba było czekać 20 min
Puki jeszcze działają światła w Ładnej, a ktoś chce dojechać do A4 z okolic DK 73 (Pilzno itd.), a także chce ominąć bardzo zakorkowany odcinek Jana Pawła II - Słoneczna - Lwowska, proponuję takie rozwiązanie (dla pojazdów osobowych):
Ładna - skręt na Wolę Rzędzińską - za HSG, w Woli Rzędzińskiej pierwsza droga asfaltowa w lewo - skręt w prawo i za wiaduktem kolejowym w lewo na ul. Orkana - w samym Tarnowie skręt w prawo na ul. Marii Dąbrowskiej i potem ul. Ablewicza do Jana Pawła II. W II stronę odwrotna kolejność Dalej o 3 km.
Przy takim korku, polecam.
Mało profesjonalnie, ale naznaczone
Ładna - skręt na Wolę Rzędzińską - za HSG, w Woli Rzędzińskiej pierwsza droga asfaltowa w lewo - skręt w prawo i za wiaduktem kolejowym w lewo na ul. Orkana - w samym Tarnowie skręt w prawo na ul. Marii Dąbrowskiej i potem ul. Ablewicza do Jana Pawła II. W II stronę odwrotna kolejność Dalej o 3 km.
Przy takim korku, polecam.
Mało profesjonalnie, ale naznaczone
Bo narodowi trochę brakuje pomyślunku - przez węzeł Tarnów Zachód prawie nikt nie zjeżdża - oprócz miejscowych.
A co do tego objazdu, od Orkana do Ronda to już jakoś idzie, nie wiem, czy jest sens nadkładać tyle przez Wolę, wystarczy sama ulica Dąbrowskiej ku wątpliwej uciesze mieszkańców mieszkających tamże.
A co do tego objazdu, od Orkana do Ronda to już jakoś idzie, nie wiem, czy jest sens nadkładać tyle przez Wolę, wystarczy sama ulica Dąbrowskiej ku wątpliwej uciesze mieszkańców mieszkających tamże.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl