Centrum Handlowe Gemini Park
Zamieszczam na forum zdjęcie galerii handlowej gemini park
Zamieszczam zdjęcie galerii handlowej gemini park.
Dla ciekawskich.
Dla ciekawskich.
Gościnny, ja tez tam byłem, prawie do 16;30
Potwierdzam, w najlepszym stanie są garaże. część najemców zatowarowana w tym Tesco, Media, Castorama i paru drobniejszych.
DSO nie testowali tylko walczą z oprogramowaniem. Daje się zauważyć wielkość powierzchni na które nie ma najemców. Tydzień na tym etapie to bardzo dużo ale ogrom pracy jest jeszcze do wykonania.
Przerażająca i robiąca wrażenie jest całkowita powierzchnia obiektu.
Potwierdzam, w najlepszym stanie są garaże. część najemców zatowarowana w tym Tesco, Media, Castorama i paru drobniejszych.
DSO nie testowali tylko walczą z oprogramowaniem. Daje się zauważyć wielkość powierzchni na które nie ma najemców. Tydzień na tym etapie to bardzo dużo ale ogrom pracy jest jeszcze do wykonania.
Przerażająca i robiąca wrażenie jest całkowita powierzchnia obiektu.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Tam dalej jest reklama Media Markt;) Powiem szczerze, że z ulicy z mniejszego kąta niż spod świateł z ulicą MFB to nic nie widać Tak, że albo te krzaki zostaną wycięte, albo na prawdę nic widać nie będzie;)imiol pisze:na drugim zdjęciu widać reklame obok Castoramy, prawdopodobnie Altero. Czy te krzaki zostaną wycięte? czy te reklamy poprostu będą bo muszą tam być dla nikogo.
Jak dla mnie porażka. Żadnej porządnej (nowej w Tarnowie) sieciówki w której można normalne ciuchy kupić. Ewentualnie C&A, ale tam większość to dla starszych pań.
A reszta - szaleństwo, milion pięćsetny Cropp, Reserved i House w tym mieście. Obkupie się za wszystkie czasy.
Dobrze, że chociaż JYSK jest. Szlafroka nowego potrzebuję.
No chyba, że szykują nam jakieś niespodzianki, ale z tego co mówicie, pozostaną po prostu puste miejsca... Ehh przeniosłabym tutaj Tarnovie i zrobiła jedną porządna galerię a nie tak...
A reszta - szaleństwo, milion pięćsetny Cropp, Reserved i House w tym mieście. Obkupie się za wszystkie czasy.
Dobrze, że chociaż JYSK jest. Szlafroka nowego potrzebuję.
No chyba, że szykują nam jakieś niespodzianki, ale z tego co mówicie, pozostaną po prostu puste miejsca... Ehh przeniosłabym tutaj Tarnovie i zrobiła jedną porządna galerię a nie tak...
Ostatnio zmieniony 19-08-2010, 01:05 przez gosis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
gosis pisze:Żadnej porządnej (nowej w Tarnowie) sieciówki w której można normalne ciuchy kupić. Ewentualnie C&A, ale tam większość to dla starszych pań.
To nie wiem czy się przyznawać, że od czasu do czasu coś w C&A kupuję...
A w ogóle to kiepsko.... I tu się z gosis zgadzam - za dużo powtórek z GT i z miasta, za mało nowych marek.
-
- Rhetor