Budżet Tarnowa 2017 - inwestycje
Re: Budżet Tarnowa 2017 - inwestycje
http://www.gazetakrakowska.pl/wiadomosc ... ,11683246/" onclick="window.open(this.href);return false;
To radny Ciesielczyk poleciał z pomysłami...
To radny Ciesielczyk poleciał z pomysłami...
Maciek
-
- Rhetor
Populista, mam nadzieje, że to jego ostania kadencja w RM. Jak jest taki dobry wujek to niech swoją dietę w całości przekaże na utrzymanie np. tarnowskiego azylu. Rozdawać nie swoje super sprawa.
Zobacz na jego oświadczenie majątkowe. Wynika z niego, że dieta radnego to jego główne źródło dochodu.
Jego dzieci chyba nieletnie, to jeszcze na 500+ się biedaczyna łapie.
Ale tak to jest, jak się wypadło z rynku pracy bo jest się politykiem. Potem bez znajomości ciężko uczciwą pracę dostać.
Ale tak to jest, jak się wypadło z rynku pracy bo jest się politykiem. Potem bez znajomości ciężko uczciwą pracę dostać.
Ostatnio głośno było w komentarzach o finansach Ciesielczyka. Ciągłe wycieczki, wyjazd do USA i po całej Polsce, przez człowieka, który utrzymuję się głównie jako radny. Teraz ma przynajmniej 1500 zł bonusu za posiadanie 4 dzieci i to jest właśnie główny beneficent dobrej zmiany.
za to pan Ryszard S sobie poradzi on wie jak byc politykiem
kopac biednych ale wielbic bogatych i wplywowych
kopac biednych ale wielbic bogatych i wplywowych
LA ARTE
a jeszcze taki cytacik : wolnosc jednych odbiera przywileje innym
LA ARTE
-
- Rhetor
powinno być: Wolność człowieka kończy się tam gdzie zaczyna drugiego
Zakładasz, że te dzieci żywią się powietrzem? Jeżeli tak to rzeczywiście te 1500 zostaje mu na czysto.green123 pisze:Ostatnio głośno było w komentarzach o finansach Ciesielczyka. Ciągłe wycieczki, wyjazd do USA i po całej Polsce, przez człowieka, który utrzymuję się głównie jako radny. Teraz ma przynajmniej 1500 zł bonusu za posiadanie 4 dzieci i to jest właśnie główny beneficent dobrej zmiany.
Ciekawe czy nadejdą takie lata, że będzie wszystko zrobione i nie trzeba będzie zadłużać miasta na kolejne miliony. Dostali bonus w postaci 32 mln, to się cieszą, że nie trzeba brać większej pożyczki. Nie rozczytywałem się gdzie, co i za ile ma być robione w mieście ale czy faktycznie nie da się odpuścić paru inwestycji?
-
- Rhetor
Filozofia jest jak w przypadku P&R. Unia nam daje, więc trzeba dorzucić i brać, bo przepadnie. Nie ważne czy to potrzebne, czy nie. Przecież Roman nie wydaje swoich, tylko państwowe, czyli niczyje. Mentalność z Unii Wolności. Co z tego, że zadłuży mieszkańców, skoro to jego ostatnia kadencja.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Czy jest gdzieś dostępna lista zmian lub kompletnie poprawiony budżet ?
Chodzi mi o wersje po ostatnich zmianach
Chodzi mi o wersje po ostatnich zmianach
Poszukaj w BIPie, jeśli jeszcze nie ma to wkrótce będzie...
w zadłużaniu nie ma nic złego, państwo też to robi, czy firmy, byle mądrze wydać i warto zaoszczedzić na bieżącej działalności bo skala marnotrawstwa jest na pewno ogromna, ale nikomu to nie przeszkadza każdy przymyka oko bo to wspólne niczyje, ale tak naprawde wszystkich razem wzietych do kupy,
Na RDN pojawiła się informacja, że remontu Rynku w tym roku nie będzie.
http://rdn.pl/?p=107386" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rdn.pl/?p=107386" onclick="window.open(this.href);return false;