Market budowlany - okolice ul. Błonie
-
Autor tematu - Rhetor
Market budowlany - okolice ul. Błonie
Ma ktoś jakieś informację o inwestorze, który jest zainteresowany terenami w okolicach łącznika A4 (Jana Pawła) i już działa mocno w UM. Chodzi o duży obiekt handlowy.
status: do weryfikacji.
Re: Centrum Handlowe Gemini Park
Nic nie powstanie, Pis powie że takie centrum zagrozi handlowi na burku, babcie zwiną interes, nie sprzedadzą swoich warzyw i świeżego mleczka prosto od krówki, a sprzedaż luksusowych wdzianek w Panoramie zmniejszy się o 200%. Na co komu jakieś centrum handlowe, to mogłoby się tylko znacznie przyczynić do upadku takich reprezentatywnych i ekskluzywnych galerii handlowych jak Świt czy Zenit, popukajcie się w głowe, to się nie opłaca.
Spokojnie, jeśli inwestorem będzie ktoś powiązany z PiS to powstanie.
A jak będzie komunista to nie powstanie.
Może ktoś próbuje odwinąć numer taki jak za szpitalem. Miasto przekwalifikuje tereny na budowlane a potem nowy właściciel sprzeda je ze znacznym zyskiemDominik_PCH pisze:Ma ktoś jakieś informację o inwestorze, który jest zainteresowany terenami w okolicach łącznika A4 (Jana Pawła) i już działa mocno w UM. Chodzi o duży obiekt handlowy.
-
Autor tematu - Rhetor
A może chce budować i dlatego Gemini dostało bana. Nie wiem, nigdzie nie mogę potwierdzić informacji.
Jeżeli to prawda to historia z Gemini nabierze w końcu sensu.
(...) Szukam stylu zmieszany z tłumem, robiąc to co wydaje mi się że robić umiem (...)
Dominik_PCH pisze:Ma ktoś jakieś informację o inwestorze, który jest zainteresowany terenami w okolicach łącznika A4 (Jana Pawła) i już działa mocno w UM. Chodzi o duży obiekt handlowy.
Koło lasku Lipie powstanie obiekt o powierzchni około 40 tys. metrów kw. Będzie to market budowlany. Nie podam nazwy bo mi wyleciała z głowy Sprawa jest już dość zaawansowana, działki już wykupione, mieszkańcy mają nie wiele czasu na wyprowadzkę. Skąd wiem? Znajomego kumpel odsprzedał działkę z domem pod ten market.
3150 A Rh+
masz jakiś szkic, w którym konkretnie miejscu toto by miało się budować?
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
Jeżeli ma to być market budowlany to nam się zawęża pole do OBI, Praktikera i Leroy Merlin
Konkretnie jest to Leroy Merlin zwany "lele mele". Teren za Strażą Pożarną.
Na dziś są wydane tylko warunki zabudowy. Jak będzie jakiś konkretny plan, to postaram się go zdobyć
Na dziś są wydane tylko warunki zabudowy. Jak będzie jakiś konkretny plan, to postaram się go zdobyć
o kurde, przecież w Tarnowie jest Majster, Castorama i Mrówka, dziwne troche dla mnie.
Nomi dobrze prosperowało ale pojawił sie majster i już było inaczej. Teraz pojawił się leroy merlin, dobry sklep z szerokim wyborem, jednak moim zdaniem ktoś będzie musiał przez to splajtować i zamknąć działalność. Na castorame bym nie stawiał, ponieważ jest to globalna sieć, co innego mrówka czy majster. W jakim konkretnie miejscu to będzie? Po wschodniej czy zachodniej części jana pawła ii, i czy przed rondem czy za rondem w strone tarnowa
Teren za Strażą Pożarną. Po tej samej stronie co Straż, w stronę autostrady.
Chodzi o te tereny, na wschód od JRG-2.
- Załączniki
-
- 42_Plany_55_Plan.pdf
- (352.05 KiB) Pobrany 333 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku