Markety w Tarnowie do zamknięcia?
Re: Markety w Tarnowie do zamknięcia?
Kolejnym marketem do zamknięcia jest Frac właśnie spółkę przejęła Stokrkotka.
Bez przesady. Rebranding to nue jest zamknięcie.
Niedługo TESCO w gemini będzie zamknięte.. ale w nocy. Chyba zaraz po świetach będzie otwarte do 22 albo pólnocy.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Re: Alma do zamknięcia?
Bez przesady. W ten sposób nie uzyska się środków na spłatę zobowiązań kredytowych.Trishelle pisze: Myślę, że jeśli w ogóle coś oddadzą, to właśnie lokale tak ulokowane.
Akurat Almy by było szkoda bo chłopina z Tarnowa, rodzimy biznes. Reszty tego zachodniego badziewia jak Reale i Nomi i inne Tesca mi nie żal. Z przyjemnością wrócę do robienia zakupów "u Pani Zosi" w sklepiku.
Kupiłem ostatnio mleko dla dziecka u takiej Zosi. W Realu kosztuje 14 zł, Zosia skasowała 20 zł.wejss pisze:Akurat Almy by było szkoda bo chłopina z Tarnowa, rodzimy biznes. Reszty tego zachodniego badziewia jak Reale i Nomi i inne Tesca mi nie żal. Z przyjemnością wrócę do robienia zakupów "u Pani Zosi" w sklepiku.
Moje dziecko pochłania mleko HA. Kupuję zawsze w Realu lub Tesco po 31 z kawałkiem. Ostatnio był deficyt towaru w tych sklepach więc udałem się na poszukiwania. Znalazłem w Almie po 39,99. Ponad 8 złotych różnicy to jednak sporo. Żeby nie było to szukałem dalej i TSS czy Spar miały identyczne ceny jak Alma.Roberto pisze:Kupiłem ostatnio mleko dla dziecka u takiej Zosi. W Realu kosztuje 14 zł, Zosia skasowała 20 zł.wejss pisze:Akurat Almy by było szkoda bo chłopina z Tarnowa, rodzimy biznes. Reszty tego zachodniego badziewia jak Reale i Nomi i inne Tesca mi nie żal. Z przyjemnością wrócę do robienia zakupów "u Pani Zosi" w sklepiku.
PS. A Nomi to nie jest polska firma?
3150 A Rh+
Polska, a dokładnie kielecka.halford pisze:PS. A Nomi to nie jest polska firma?
Z tego co wiem jest w upadłości układowej i likwidują część sklepów, np. w niedalekiej Dębicy. Sklep niedawno powstały w rozbudowanej galerii "Raj".