Przebudowa Mickiewicza i al. Solidarności
TomekMKM, z jednej strony masz rację, bo faktycznie skręcić w lewo w Nowy Świat było nadspodziewanie łatwo, ale z drugiej strony objawiła się masa cwaniaczków, którzy jadą Sitki prawym pasem do samych świateł przy parku, a potem na chama wciskają się na lewy (choć im nie wolno).
W sumie mam do wymiany błotnik i rurę z przodu, to może się uda znaleźć sponsora
W sumie mam do wymiany błotnik i rurę z przodu, to może się uda znaleźć sponsora
To kwestia ustalenia - bo jeśli uznamy, że ten ogonek na lewym to ustawianie się baaardzo wczesne na pasie do jazdy na wprost, to wypadałoby kasować tych, którzy zmieniają pas z prawego na lewy na ostatnich 20 metrach, czyli w miejscu do tego manewru niedozwolonym. Chodzi o eliminację złych zachowań, powodujących złe emocje.bart11 pisze:tzn. ładował mandaty dla "anglików"
Stan na godzinę 17:20 - Panowie nadal pracują
Mocno "zaatakowała" branża drogowa. Trwa solidne frezowanie Mickiewicza i Solidarności.
Kilka fotek z dzisiaj
Aby zachować obiektywizm w stosunku do poprzedniego postu, przedstawiam zdjęcia z godziny 14:40
Jednocześnie przypominam, że ze względu na praktyki niektórych lokalnych mediów oświadczam, że udostępnione przeze mnie materiały fotograficzne są moją własnością i informuję, że przeznaczone są wyłączenie dla czytelników forum tarnowska Agora i ZABRANIAM ich kopiowania, rozpowszechniania lub wszelakiej innej reprodukcji w dowolnej formie bez mojej wiedzy i zgody.
Mocno "zaatakowała" branża drogowa. Trwa solidne frezowanie Mickiewicza i Solidarności.
Kilka fotek z dzisiaj
Aby zachować obiektywizm w stosunku do poprzedniego postu, przedstawiam zdjęcia z godziny 14:40
Jednocześnie przypominam, że ze względu na praktyki niektórych lokalnych mediów oświadczam, że udostępnione przeze mnie materiały fotograficzne są moją własnością i informuję, że przeznaczone są wyłączenie dla czytelników forum tarnowska Agora i ZABRANIAM ich kopiowania, rozpowszechniania lub wszelakiej innej reprodukcji w dowolnej formie bez mojej wiedzy i zgody.
Zajmowanie lewego pasa na ponad pół km przed skrzyżowaniem przy prędkości ok 30km/h i przynajmniej trzema sekwencjami świateł do przestania jest przesłanką do mandatu, a jeśli kierowca się upiera, że nie da się inaczej - to powinien skorzystać z komunikacji publicznej.lll pisze:To kwestia ustalenia - bo jeśli uznamy, że ten ogonek na lewym to ustawianie się baaardzo wczesne na pasie do jazdy na wprost, to wypadałoby kasować tych, którzy zmieniają pas z prawego na lewy na ostatnich 20 metrach, czyli w miejscu do tego manewru niedozwolonym. Chodzi o eliminację złych zachowań, powodujących złe emocje.bart11 pisze:tzn. ładował mandaty dla "anglików"