Poszukuję polecanej firmy/złotej rączki do wykonania prac ogrodowych:
cięcie drzew,
formowanie żywopłotu z tui (góra i boki).
areacja/ wertykulacja trawnika
Macie kogoś godnego polecenia?
Polecana firma ogrodnicza?
Polecana firma ogrodnicza?
Spór nauki z religią zakończył się z chwilą zamontowania pierwszego piorunochronu w kościele.
Re: Polecana firma ogrodnicza?
Też się podłączę pod pytanie, z tym, że ja szukam kogoś kto zetnie i zabierze ok. 10 tuji o wysokości ok. 10 metrów.
Korzystałem kilka razy z usług tej firmy: http://www.dommat.malopolska.pl/index.php?p=1_5_Kontakt" onclick="window.open(this.href);return false; - mogę polecić, prócz tak trywialnych spraw jak zakładanie trawnika potrafili nawet mocno przyciąć sporego jesiona rosnącego pomiędzy starymi kamienicami (rósł sobie na jednym podwórku i zacieniał inne) bez wciągania tamże ciężkiego sprzętu. Dla mnie to było mistrzostwo świata.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Zielony Ogród tel. 603930487
-
- Metoikos
o dzięki,bo też szukam
-
- Rhetor
To ta firma co się zajęła Placem Sobieskiego, nie?ad2222 pisze:Korzystałem kilka razy z usług tej firmy: http://www.dommat.malopolska.pl/index.php?p=1_5_Kontakt" onclick="window.open(this.href);return false; - mogę polecić, prócz tak trywialnych spraw jak zakładanie trawnika potrafili nawet mocno przyciąć sporego jesiona rosnącego pomiędzy starymi kamienicami (rósł sobie na jednym podwórku i zacieniał inne) bez wciągania tamże ciężkiego sprzętu. Dla mnie to było mistrzostwo świata.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
@Greenback: zajęła? Daj jakiegoś linka.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński