linia nocna N w sylwestra/Nowy rok
-
Autor tematu - Archont
linia nocna N w sylwestra/Nowy rok
Tak mi teraz przyszło do głowy że może nie głupim pomysłem byłoby uruchomienie w sylwestra wakacyjnej linii nocnej N, albo ogólnie puszczenie nocnych kursów na głównych liniach w mieście.
Co o tym sądzicie?
Co o tym sądzicie?
Taksówki taa jasne, zwłaszcza pod dworcem jak przyjedzie mocniej obłożony pociąg szybko się rozchodzą a potem trzeba czekać jak ktoś się nie załapie z 25 minut... Tak miałem ostatnio... Ale uratował mnie jakiś ostatni kurs konającego tarnowskiego PKSu do Ciężkowic...
Linia N w sylwestra byłaby ciekawym rozwiązaniem, na pewno ciężkie pieniądze kosztowąłoby te 3,4 kursy... ZKM niestety jest jednostką skąpą... bo skąpy ma budżet - a przy skąpym budżecie to sobie możemy pomarzyć o komfortowej komunikacji.
Linia N w sylwestra byłaby ciekawym rozwiązaniem, na pewno ciężkie pieniądze kosztowąłoby te 3,4 kursy... ZKM niestety jest jednostką skąpą... bo skąpy ma budżet - a przy skąpym budżecie to sobie możemy pomarzyć o komfortowej komunikacji.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Wystarczy mieć odpowiednią pracę. Ja mam ZERO problemów komunikacyjnych.
31 Grudzień 2010 - Ravir dokonuje zmian stawek VAT - czas zakończenia - około 22:00.
Rano 1 Stycznia 2011 - Ravir jedzie z 20 Drukarkami Fiskalnymi do Serwisu by mu zmienili Stawki VAT i skasowali bazę towarów w drukarce.
I tak mam lepiej niż Ci Serwisanci - 1 i 2 Stycznia biedacy pracują do 20:00 - ja będę miał przynajmniej wolną Niedzielę. Na otarcie łez po utraconm Sylwestrze mam spora premię i nadgodziny
31 Grudzień 2010 - Ravir dokonuje zmian stawek VAT - czas zakończenia - około 22:00.
Rano 1 Stycznia 2011 - Ravir jedzie z 20 Drukarkami Fiskalnymi do Serwisu by mu zmienili Stawki VAT i skasowali bazę towarów w drukarce.
I tak mam lepiej niż Ci Serwisanci - 1 i 2 Stycznia biedacy pracują do 20:00 - ja będę miał przynajmniej wolną Niedzielę. Na otarcie łez po utraconm Sylwestrze mam spora premię i nadgodziny
9000 ml A Rh-