Tarnowianin w Tańcu z Gwiazdami
Hahahahahahahahahahahahahahaha!Jakub Kwaśny pisze:Deto, myślałem, że masz mnie za kogoś inteligetniejszego! poza tym, na pierwszym miejscu jest Tarnów! a nie wybory...Deto pisze:Ja już nawet wiem co. W zależności od tego jak długo się tam utrzyma, to pewnie tuż przed wyborami padnie magiczne" Chciałem pozdrowić swojego brata Jakuba, który startuje w wyborach na prezydenta Tarnowa. "Jakub Kwaśny pisze: Co do promocji miasta w tym programie, to coś z Marcinem kombinujemy
Tak sie zastanawiam czy w oczach ludzi którzy oczekują tam rozrywki i po to siedzą przed telewizorami nie będzie to strzał we własne kolano. Zbyt namolne wchodzenie z polityką nie jest mile widziane.
Nie jestem pewien czy Pan Kwaśny jeden czy drugi wiedział co robi, ale doprowadził do tego, że znów mamy w mediach ogólnopolskich Tarnów w czarnej odsłonie
To zdecydowanie nie jest promocja Tarnowa
http://www.fakt.pl/Skandal-w-Tancu-z-Gw ... 385,1.html
Nie jestem pewien czy Pan Kwaśny jeden czy drugi wiedział co robi, ale doprowadził do tego, że znów mamy w mediach ogólnopolskich Tarnów w czarnej odsłonie
To zdecydowanie nie jest promocja Tarnowa
http://www.fakt.pl/Skandal-w-Tancu-z-Gw ... 385,1.html
Ostatnio zmieniony 27-09-2010, 12:25 przez Monia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
Ehh, przecież właśnie się spełnia pierwsza zasada marketingu celebrytów - nie ważne jak, ważne żeby pisali! P. Marcin na tym zyskał następnych kilka artykułów, Kuba też (przynajmniej będzie szerzej rozpoznawalny w Tarnowie ... nikt nie stracił.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ja też nie jestem pewien czy mamy do czynienia ze zwyklą internautką czy też z kimś kto celowo kopie pod Kubą (skupia sie w swych postach tylko na jednym polityku z lokalnego podwórka), figurantem z opozycji i bynajmniej nie należy do płci pięknej.Monia pisze:Nie jestem pewien czy Pan Kwaśny jeden czy drugi wiedział co robi, ale doprowadził do tego...l
Swoją drogą - takie teksty u 15-latki?Zniszczyłam już wiele butów (szpilek) chodząc to tych strasznych wybrukowanych kostka chodnikach. Nie jestem odosobnioną kobietą która ma taki problem
Ile znacie 14/15-letnich "kobiet" notorycznie chodzących w szpilkach po mieście? ; >
P.S. Ja obstawiam, że to hermafrodyta : D
-
Autor tematu - Rhetor
No to się Kuba nawet do Faktu załapał... Jeszcze parę dni i będzie najbardziej rozpoznawalnym politykiem Tarnowa
W naszym środowisku każdy wie, kto jest kto, ale jak się z tarnowianami porozmawia, to 90% w ogóle nie ma pojęcia, kto ich reprezentuje itd... Niektórzy nawet Prezydenta Ścigały nie kojarzą (sic!)
A to z kolei może się przełoży na ciut wyższą frekwencję, jak się mały ferment zrobi...
W naszym środowisku każdy wie, kto jest kto, ale jak się z tarnowianami porozmawia, to 90% w ogóle nie ma pojęcia, kto ich reprezentuje itd... Niektórzy nawet Prezydenta Ścigały nie kojarzą (sic!)
A to z kolei może się przełoży na ciut wyższą frekwencję, jak się mały ferment zrobi...