Tarnowianin w Tańcu z Gwiazdami
-
- Obywatel
Ja wysłałem jednego smsa - a co mi tam, jak wspierać tarnowianina, to wspierać. Może nie tańczy jak Kazadi albo Urbańska, ale kto wie, co będzie później? Poza tym, to też chyba jakoś z sentymentu i sumienie by mnie męczyło, jakbym nie wysłał smsa- a pan Marcin odpadł.
Ale fakt, mogliby na rynku pokazywać na telebimie jakimś retransmisje z każdego odcinka na żywo i np. otworzyć wtedy punkt krwiodawstwa albo szpiku kostnego w Pasażu, czy w jakimś busie na pl. Katedralnym. Dużo ludzi przyszłoby na rynek a i zawsze chętni by się znaleźli. Ja oddałem krew do szpiku i mam nadzieję, że komuś pomogę, dajmy szansę innym też tego dokonać, bo taką decyzje wiele osób może podjąć spontanicznie, bo miałby możliwość oddania próbki krwi na miejscu. Może ktoś czeka na takiego spontanicznego dawcę. I tak rozrywkę połączyłoby się z pożytecznym bo wszyscy tak narzekają na TzG, ale praktycznie większość ogląda ten program, więc spodziewałbym się tłumów na rynku, zwłaszcza, że to niedziela, weekend, nikt nie siedziałby w pracy, albo w domu zmęczony po niej. Nie wspomnę, że tarnowski biznes , by na tym skorzystał - a przy okazji kasa miasta
Ale fakt, mogliby na rynku pokazywać na telebimie jakimś retransmisje z każdego odcinka na żywo i np. otworzyć wtedy punkt krwiodawstwa albo szpiku kostnego w Pasażu, czy w jakimś busie na pl. Katedralnym. Dużo ludzi przyszłoby na rynek a i zawsze chętni by się znaleźli. Ja oddałem krew do szpiku i mam nadzieję, że komuś pomogę, dajmy szansę innym też tego dokonać, bo taką decyzje wiele osób może podjąć spontanicznie, bo miałby możliwość oddania próbki krwi na miejscu. Może ktoś czeka na takiego spontanicznego dawcę. I tak rozrywkę połączyłoby się z pożytecznym bo wszyscy tak narzekają na TzG, ale praktycznie większość ogląda ten program, więc spodziewałbym się tłumów na rynku, zwłaszcza, że to niedziela, weekend, nikt nie siedziałby w pracy, albo w domu zmęczony po niej. Nie wspomnę, że tarnowski biznes , by na tym skorzystał - a przy okazji kasa miasta
Ciekawe jak . Poza tym pieniądze mają mieć ludzie, nie władza.DominikKasprzyk pisze:Nie wspomnę, że tarnowski biznes , by na tym skorzystał - a przy okazji kasa miasta
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Obywatel
-
Autor tematu - Rhetor
No to dzisiaj ważny dzień!
http://pl-pl.facebook.com/photo.php?fbi ... 1601282512
Marcin powinien sobie poradzić o wiele lepiej. Tańczy Pasodoble, a ma do niego świetny wygląd i możliwość odegrania torreadora jak się patrzy!
http://pl-pl.facebook.com/photo.php?fbi ... 1601282512
Marcin powinien sobie poradzić o wiele lepiej. Tańczy Pasodoble, a ma do niego świetny wygląd i możliwość odegrania torreadora jak się patrzy!
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Chcieliśmy z Marcinem, by przed tańcem były przebitki z Tarnowa, ale produkcja ma inną wizję. Ogólnie ciężko w kilka sekund coś innego zrobićClNEK pisze:Jakub Kwaśny pisze:
Co do promocji miasta w tym programie, to coś z Marcinem kombinujemy
zadanie wykonane
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
Autor tematu - Rhetor